Elektronikus nyomkövetőjét megrongáló és feleségét megfenyegető férfit fogott el a rendőrség

Elfogott a rendőrség egy férfit, aki az ellene kiadott távoltartási parancs ellenére felhívta és megfenyegette feleségét, miután elektronikus nyomkövetőjét tönkretette – tájékoztatott szerdán a Szeben megyei rendőrség.

A férfit felesége és három gyereke halállal való megfenyegetése miatt kényszerítettek elektronikus nyomkövető viselésére. Az egy évre szóló távoltartási parancsot április 4-én adta ki a rendőrség – írja az Agerpres.

Illusztráció: Adobe Stock

A Szeben megyei rendőrség elektronikus felügyeleti információs rendszere április 23-án 14 óra körül jelezte, hogy a férfi által viselt elektronikus nyomkövetőt megrongálták. A nyomkövető jeladója utoljára az Ilfov megyei Chitila településen adott koordinátákat. Röviddel a riasztás után a férfi felesége jelentette a rendőrségnek, hogy férje felhívta és megfenyegette. A rendőrség intézkedett az áldozatok védelméről, és országosan körözni kezdték a férfit. A sellenberki rendőrök kedd este 23.45 körül fogták el a férfit Bongárdon és bekísérték kihallgatásra – derül ki a rendőrség közleményéből.

A Sellemberk (Şelimbăr) községhez tartozó Bongárdon (Bungard) lakó asszony április elsején este 8 óra körül kért rendőrségi segítséget, miután férje őt és három kiskorú gyermekét halálosan megfenyegette. A helyszínre kiszálló rendőrök ideiglenes távoltartási parancsot adtak ki, és büntetőeljárást indítottak családon belüli erőszak miatt a 45 éves férfi ellen. A zaklatottan viselkedő férfit később kórházba utalták kivizsgálásra – számolt még be a Szeben megyei rendőrség.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?