Elbarikádozta magát az orvos a szülőszobában, miután egy kismama családja megfenyegette, hogy „elvágja a torkát"

Az orvosra támadt egy állapotos nő családja a botoşani-i szülészeti kórházban. A szülész-nőgyógyász elbarikádozta magát a szülőszobában, és kihívta a csendőrséget, miután egy terhes nő családja halálosan megfenyegette – számol be a Monitorul de Botoșani.

Nem ez az első ilyen eset a botoșani-i szülészeten, több orvos is azt állítja, hogy szidalmazták és megfenyegették azok után, hogy a 25 éves Alexandra Ivanov augusztus 18-án meghal a kórházban, miközben az orvosok beavatkozására várt.

Illusztráció: Pixabay

A legutóbbi incidens szombat délután történt, amikor egy 18 éves szülő nőt a dorohoi-i kórházból császármetszésre átutaltak a botoşani-i szülészetre. Ott az ügyeletes orvos elrendelt egy sor vizsgálatot, és összeállította a beavatkozás ütemtervét. Közben berontottak a kismama rokonai – két nő és egy férfi – követelve, hogy azonnal műtsék meg. A férfi ráförmedt az orvosra, hogy ha azonnal nem végzi el a császármetszést, elvágja a torkát.

A pánikba esett orvos a felfordulásban el tudott menekülni, és elbarikádozta magát az első emeleti szülőszobában. A szülőszobán tartózkodó nővér hívta a 112-es segélyhívót, hogy segítséget kérjen, idézte fel a történteket a kórház egyik dolgozója. A helyszínre érkező csendőrök vetettek véget a botránynak, és pénzbírságot is kiróttak. Az anyukát ezek után megműtötték, egészséges kislánya született, mindketten jól vannak.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?