banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

Azzal gyanúsítanak három prostituáltat, hogy meglopták az ügyfeleiket

Három megyében tartanak házkutatást, miután három prostitúciót folytató nő állítólag meglopta az ügyfeleit. Több ezer euró a kár, mondják a rendőrök.

A Prahova megyei rendőrök egy lopás ügyében nyomoznak, amelyben három prostituáltat azzal gyanúsítanak, hogy több ezer eurót és több ezer lejt loptak ügyfeleiktől. A nők olyan férfiak otthonába mentek, akik szexuális szolgáltatásért fizettek nekik, és végül készpénzzel vagy értéktárgyakkal távoztak. Csütörtökön a nyomozók három megyében tartanak házkutatást az ügyben, számol be a News.ro. A gyanúsítottak, az ország több részében is tevékenykedtek.Illusztráció: Pexels
„A három gyanúsított, idén január 6-án, 17-én és 18-án több pénzösszeget, és egy órát is ellopott különböző személyektől, akikkel szexuális kapcsolatot létesítettek, hogy anyagi javakat szerezzenek. A gyanú szerint 5600 lej, 7000 euró és 4500 euró értékű óra kárt okoztak" – tájékoztat a Prahova megyei rendőrség.

Csütörtök reggel a rendőrök hat házkutatást tartottak Ploieşti-en és Temesváron és egy Dâmbovița megyei községben, a gyanúsítottak lakásán.
A nők ellen, akiket súlyos lopással gyanúsítanak, elfogatóparancsot adtak ki, hogy kihallgathassák őket.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_Os8CxLFO_KUK_Webbanner_970x250_ANIM.gif
banner_9y4hN5Rx_KUK_Webbanner_728x90_ANIM.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?