Az anya engedélyével erőszakolt meg két férfi egy 9 éves kislányt

Egy 32 éves nőt azzal vádolnak, hogy két férfinak is megengedte, hogy szexuális kapcsolatot létesítsenek a 9 éves lányával. A nő és a 36 éves férfi együtt éltek, a kiskorú bántalmazásában később a férfi egy barátja is részt vett – írja a Ştiri de Cluj portál.

A nagyenyedi rendőrséget az édesanya értesítette a történtekről még október 18-án. Vallomásában azt állította, hogy a férfi bántalmazta őt, kislányát pedig megerőszakolta. A rendőrségi nyomozás során kiderült, hogy az férfi valóban szexuális kapcsolatot létesített a kiskorúval, de ezekről az esetekről a kislány édesanyja is tudott, és tanúja is volt néhánynak. A vizsgálat során kiderült, hogy nem a nő élettársa volt az egyetlen, aki bántalmazta a kiskorút, hanem annak barátja, egy 35 éves kolozsvári férfi is megerőszakolta a lányt.

Illusztráció: Pixabay

A hatóságok házkutatást tartottak a két férfinál, majd őrizetbe vették őket nemi erőszak és kiskorú ellen elkövetett bűncselekmény vádjával. A kiskorú anyját is őrizetbe vették szexuális erőszakban való bűnrészesség miatt – közölte a Fehér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Szerdán a nagyenyedi bíróság döntésében elrendelte a három személy előzetes letartóztatását.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?