banner_phBMMWg3_970x250_Mol_HU.jpg
banner_6stHcYKY_300x250_Mol_HU.jpg

FRISSÍTVE – A Marosba gurult egy autó Arad megyében

FRISSÍTVE: Egy, a Marosba gurult személygépkocsihoz riasztották hétfő kora délután az Arad megyei Fönlakon (Felnac) a katasztrófavédelmi felügyelőséget (ISU).

A katasztrófavédelem által közreadott felvételAz ISU tájékoztatása szerint nem tudják még, hogy van-e áldozata a balesetnek. Az sem ismetrt, hogy a jármű milyen körülmények között került a folyóba. A katasztrófavédelem a rohammentősöket (SMURD) és a vízimentőegységét küldte a helyszínre.

George Pleșca százados, a katasztrófavédelmi felügyelőség sajtószóvivője késő délután arról tájékoztatott, hogy a gépkocsi egy homokpadon akadt fenn. A mentőegységek átvizsgálták a belsejét, de senkit nem találtak a járműben.

Hozzátette: a szóban forgó helyen, az erdőn át a folyó csak terepjáróval megközelíthető, személygépkocsival nem, ezért feltételezik, hogy az ár máshonnan sodorta onnan a járművet, de egyelőre nem tudják, hogy került az a Marosba.

A fönlaki önkormányzat egy munkagépet bocsátott a mentőegységek rendelkezésére, azzal próbálják meg a partra vontatni az autót.

Kapcsolódók

Kimaradt?