FRISSÍTVE - Robbanás történt egy Hargita megyei földgázkútnál, egy ember meghalt

Egy ember megsérült pénteken, amikor robbanás következett be egy csekefalvi földgázkútnál - tájékoztat a Hargita Megyei Készenléti Felügyelőség (ISU). FRISSÍTÉS: A férfi belehalt sérüléseibe. FRISSÍTÉS 2: a munkavédelmi felügyelőség kivizsgálást indított.

A medgyesi Romgaz alkalmazottja a fején sérült meg, amikor a baleset bekövetkezett. A robbanást nem követte szondatűz. A 49 éves férfit mentővel a székelyudvarhelyi kórházba szállítják, mert az időjárási körülmények miatt helikopter nem vethető be - közölte Simona Croitor őrnagy, az ISU megbízott szóvivője.

FRISSÍTÉS: A készenléti felügyelőség közlése szerint a Romgaz alkalmazottja belehalt a sérüléseibe.

FRISSÍTÉS 2Marian Stan Hargita megyei munkavédelmi főfelügyelő-helyettes elmondta: az emberéletet követelő robbanás környékét lezárták, a földgázkútnál szünetel a tevékenység. A munkavédelmi felügyelőség kivizsgálást indított a baleset okainak és körülményeinek kiderítésére. Ugyanakkor az energiaügyi minisztérium ellenőrző testülete is kiszállt Medgyesre az eset kivizsgálása végett.

A 49 éves férfi a Romgaz csekefalvi földgázkútjánál történt pénteki robbanásban sérült meg a fején. Súlyos sérülései miatt leállt a légzése és a szívműködése, és még a mentőautóban meghalt. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?