FRISSÍTVE - A busz hűtőfolyadékától szenvedtek égési sérüléseket a Maros megyei munkások

Kigyulladt egy munkásokat szállító autóbusz szerda reggel a Maros megyei Kerelőszentpál közelében. Tizenhárom személy szenvedett égési sérüléseket. FRISSÍTÉS: Az autóbusz nem gyulladt ki, az utasok a kifröccsenő hűtőfolyadéktól szenvedtek égési sérüléseket.

A Maros megyei készenléti felügyelőség eddigi adatai szerint a buszon 30 utas tartózkodott. A jármű vélhetően a légkondicionáló berendezés meghibásodása miatt gyulladt ki. A helyszínre öt mentőautó érkezett.

Tizenegy személy elsőfokú égési sérüléseket szenvedett, két embert másodfokú égési sérülésekkel szállítottak a marosvásárhelyi sürgősségre. A tűzeset körülményeit még vizsgálják a hatóságok.

FRISSÍTÉS: Az autóbusz hűtőfolyadékától szenvedtek égési sérüléseket csütörtök reggel a munkahelyükre tartó kerelőszentpáli munkások - tájékoztatott a Maros megyei készenléti felügyelőség (ISU) szóvivője. Cristian Virag szerint a jármű hűtőrendszere meghibásodott és a hűtőfolyadékot a munkásokra fröcskölte. 

A szóvivő megerősítette, hogy az autóbusz 30 utasából 11-en elsőfokú, ketten másodfokú égési sérüléseket szenvedtek, valamennyiüket a marosvásárhelyi sürgősségi kórházba szállították. Egyelőre nem világos, mi okozta a meghibásodást.

(A címlapfotó illusztráció. Forrása: rtv.net)

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?