A Dal versenyzői is megpróbálják: Maradj talpon!

A 20:15-kor kezdődő Maradj talpon! kvízműsorban vasárnap az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi válogatójának versenyzőit faggatja Gundel Takács Gábor. A Dal tizenegy énekese áll be a körbe.

Köztük: Keresztes Ildikó, Radics Gigi, Odett, Cserpes Laura, Polyák Lilla, Puskás Péter, Vastag Tamás, Gyurcsík Tibor, Pál Dénes, Baricz Gergő és Mits Gergő (United). A győztes nyereménye 2 millió forint értékű videoklip készítése a közmédia jóvoltából.

Maradjtalpon Gyurcsik

A versenyzők még játék előtt kipróbálhatták, milyen az, amikor a mélybe zuhannak. Ugyanakkor a forgatás is lezajlott már a szokottnál is jobb hangulatban, az énekesek folyamatosan froclizták egymást. Két határon túli születésű énekes párbaját is láthatjuk: hiszen Keresztes Ildikó marosvásárhelyi, Gyurcsík Tibor pedig dunaszerdahelyi születésű. Tibor fejszámolási feladatot kap, meg kell mondania, hány húrja van összesen 2 basszusgitárnak és három flamenco gitárnak.

Maradjtalpon keresztes

Hogy végül ki nyeri meg a 11 játékos közül a 2 millió forint értékű videoklip készítését kiderül a vasárnapi adásból, maradjon meglepetés.

Maradjtalpon Alex

 Az adás végén országos tévépremier keretében a nézők az M1-en láthatják először ByeAlex malmői bemutatkozó klipjét, amely a Kedvesem című dal remix változatához készült.

Kimaradt?