Halottnak tetette magát a holtrészeg 20 éves lány

Három vádpontban kell felelnie a törvény előtt annak a 20 éves iaşi-i lánynak, aki eltulajdonított egy gépkocsit, majd ittas állapotban, jogosítvány nélkül súlyos közúti balesetet okozott. Az már csak hab a tortán, hogy a kiérkező mentősöket és rendőröket tetszhalottként várta.

A ziuanews.ro portál beszámolója szerint a baleset a Iași megyei Holboca község területén történt. Az 112-es segélyhívó számra érkezett bejelentés szerint a baleset után a gépkocsi lángra kapott, a járműben pedig egy fiatal lány látszólag holtan feküdt. 

Elsőként a SMURD érkeztek ki a helyszínre, akik azonnal elkezdték a látszólag eszméletlen nő újraélesztését. A lány ekkor hirtelen felült, és egy nagyot sóhajtott. A mentősök meglepetésükben hátrahőköltek, hiszen munkájuk során soha nem találkoztak még ilyen csodálatosan gyors felépüléssel.

Időközben megérkeztek a helyszínre a rendőrök is, akik azonnal észlelték, hogy Ancuţa holtrészeg, az alkoholteszt 0,73 mg/l alkoholt mutatott ki a leheletében. A lány ezt követően azt is bevallotta, hogy az autót ellopta, nincs jogosítványa és a mentősök kiérkezésekor halottnak tetette magát.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?