FRISSÍTVE - Elaludt a sofőr: egy család négy tagja halt meg Belényesen

Négy személy halálát okozó autóbaleset történt vasárnap reggel Bihar megyében. Egy személygépkocsi összes utasa életét vesztette amiatt, hogy elaludt a sofőr. FRISSÍTÉS: Az autóban egy brádi (Hunyad megye) család négy tagja utazott.

A helyi portálok beszámolói szerint a szerencsétlenség Belényes vashkohsziklási kijáratánál történt valamivel reggel hét előtt. A nagy sebességgel haladó jármű lesodródott a DN76-os jelzésű útról, és felborult. A helyszínre riasztott rohammentősök érkezésükkor az autó négy utasa közül kettőt még életben találták, de később ők is belehaltak a sérüléseikbe. Az Antena1 úgy tudja, hogy a sofőr elaludt a kormánynál.

FRISSÍTÉS: A rendőrség tájékoztatása szerint a balesetező Dacia Dusterben egy brádi (Hunyad megye) család négy tagja utazott: egy 49 éves férfi, a 48 éves felesége, a 25 éves lányuk és a 27 éves vejük. Amikor Belényesre ért, az autó átsodródott a forgalommal szemközti sávra, nekiütközött egy betoncsőnek, majd felborult. Az úton nem látszanak féknyomok, így a legvalószínűbb az, hogy a sofőr elaludt a kormánynál – közölte a Bihar megyei rendőrség szóvivője.

Kapcsolódók

Kimaradt?