Napokon belül nyilvánosan felcsendülnek Antal Timi új dalai

Az X-Faktor 2012-es évadának legjobb női hangja, Antal Timi Így kellesz című kislemeze március 18-ára várható, a rajta szereplő négy dal két hétig exkluzívan a Deezeren lesz meghallgatható streaming formájában.

A kislemez címadó dala EP-n is elérhető és letölthető lesz április elsejétől, ezután pedig minden további digitális zeneszolgáltató kínálatában is feltűnik majd.

atimi igykellesz

„Amikor először meghallottam az Így kellesz demóját, nagyon jó érzés töltött el, boldog voltam, hogy egy ilyen vidám és érzelmes dal lesz az első dalom. Már az első hallgatás alatt beleivódott a dallam a  fejembe, és csak dúdoltam magamban. A magyar szöveg csak fokozta az érzéseimet, a hideg rázott, amikor olvastam, hiszen teljesen rólam szól. Bízom benne, hogy a hallgatóknak is tetszeni fog, és a fellépéseimen velem éneklik majd a szöveget. Azt hiszem, ez tenne a legboldogabbá!” – nyilatkozta a dalról Timi.

A további zeneszámok közt Kovacsics Ádám–Major Eszter szerzeménye mellett szerepel egy népdalfeldolgozás is: Jajj, de szépen ragyognak a csillagok, valamint a Burai Krisztián–Megyeri Balázs–Bodocki Ernő hármastól a Baby Bye Bye és a Négyesi Anna, Hamvai Péter, Papp Róbert szerezte No More Tears.

Kimaradt?