FRISSÍTVE: - Bosszút forral a bedrogozott lány ellen a halálra gázolt férfi lánya

Házkutatást tartottak vasárnap az ügyészek egy lánynál, aki szombat este egy gyalogátjárón halálra gázol egy férfit Târgovişte központjában. Bedrogozva vezetett, ezért kábítószereket kerestek a lakásán. FRISSÍTVE: a férfi lánya Facebookon reagált a hírre.

Szemtanúk szerint a 20 éves lány még csak nem is lassított, amikor nagy sebességgel a gyalogátjáróhoz közeledett. Éppen akkor kelt át az úttesten egy 57 éves férfi, maga mellett tolva a biciklijét. Az ütközés ereje az áldozatot több méterre elrepítette a gázolás helyszínétől. A férfi azonnal belehalt a sérüléseibe.

A balesetet okozó lány kiszállt az autóból, de nagyon furcsán viselkedett a szemtanúk szerint. Körbejárta a helyszínt, majd nagy nyugalommal rágyújtott egy cigarettára. Vérvételkor derült ki, hogy kokaint és marihuánát fogyasztott, mielőtt kormányhoz ült.

A lányt őrizetbe vették, az éjszakát a fogdában töltötte, de reggel szabadon engedték, hatósági felügyelet alatt védekezhet. Mivel bevallotta, hogy otthonában is tart drogokat, vasárnap házkutatást tartottak nála az ügyészek, és összesen 10 gr kábítószert találtak a lakásán.

A lányt tudatmódosító szerek hatása alatti vezetéssel és gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsítják.

FRISSÍTÉS: a halálra gázolt férfi lánya Facebookon reagált a hírre. „Ég a szívem, ha arra gondolok, hogy nem vársz már otthon, amikor jövök. Esküszöm, hogy igazságot szolgáltatok neked” – írta a külföldön élő 26 éves Maria Gabriela, aki bocsánatot kért apjától minden elkövetett rosszaságáért. 

Kapcsolódók

Kimaradt?