Meztelen képekkel zsarolta, veréssel fenyegette a volt barátnőjét

Vizsgálatot indított a rendőrség egy 20 éves fiatalember ellen, aki meztelen képekkel zsarolta a 17 éves barátnőjét, miután a lány véget vetett a kapcsolatuknak.

A 17 éves buzăui lány kálváriája néhány hónappal ezelőtt kezdődött, amikor közölte a fiúval, hogy szakít vele. A bejelentés után a fiatalember azzal fenyegette a volt barátnőjét, hogy bántalmazni fogja őt is és a családját is, ha nem tér vissza hozzá.

A fiú elrettentésképpen különböző felvételeket küldözgetett a lánynak. Az egyik egy temetőben készült, és ezt az üzenetet mellékelte hozzá: „Megásom a sírodat”. A másik egy videó volt, amin a fiatalember egy fogyatékkal élő hajléktalant ütlegel az utcán. Végül azzal fenyegette, hogy olyan felvételeket hoz nyilvánosságra, amelyen a volt barátnője meztelenül látható.

Szülei szerint a zaklatott lány kétszer is öngyilkossággal próbálkozott az elmúlt hónapokban. A fenyegetéssorozat miatt a család a rendőrséghez fordult, ám a fiú ellen nem a zsarolás, hanem a megvert hajléktalanról készített felvételek miatt indítottak vizsgálatot a hatóságok.

Kapcsolódók

Kimaradt?