Borzalmas dolgok történtek egy 14 éves lánnyal az érmihályfalvi zsidó temetőben

Bűnvádi eljárást indított kedden a szervezett bűnözés és terrorizmus elleni ügyészség (DIICOT) nagyváradi részlege hét érmihályfalvi fiatal ellen, akiket azzal vádolnak, hogy - több alkalommal - becsalogattak egy 14 éves lányt a helyi zsidó temetőben, ahol közösültek vele, szeméremsértő képeket és videókat készítettek róla, amiket majd a Facebookon terjesztettek. 

Az eBihoreanul.ro című helyi portál közli a vádlottak nevét is, akik kivétel nélkül mind magyarok. A DIICOT közleménye szerint a tettekre két alkalommal, 2018. március 31-én és április 21-én került sor.

A borzalmas eseménysorozat a helyi zsidótemetőben kezdődött március 31-én, amikor az egyik, 18 éves vádlott orális szexre kényszerítette a kiskorú lányt. Mi több, a szexuális aktusról felvételt is készített. Április 21-én lehetőséget teremtett tettestársainak, hogy ők is megbecstelenítsék a lányt. 

A hét -  17 és 26 év közötti - fiatal ellen május 17-én indítottak eljárást, amikor őrizetbe vették és a DIICOT székházába vitték őket kihallgatásra. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?