Malek után Keresztes Ildikó is kiszáll az X-Faktorból

Nem lesz többé az X-Faktor mentora Keresztes Ildikó – írja a Blikk. A lap úgy tudja: az énekesnőt még nem keresték meg a feladattal újra, de a baráti köréből származó információink szerint hiába is tennék, nem vállalja újra.20100913xfaktor

Közeli ismerőse szerint Keresztes Ildikó szeretne újra az igazi hivatásának élni. Az értesülést nem tagadta Keresztes Ildikó sem, aki azt mondta: 25 éven van színpadon, és szeretne újra teljes gőzzel a hivatására koncentrálni. Három mentori éve ugyanakkor nagyon szép volt, egy egészen új szerep, de itt az ideje, hogy ennek pontot tegyen a végére – erősítette meg röviden a hírt Keresztes.

Nem csoda, hogy az énekesnőként és színésznőként is sikeres egykori mentor most ismét a színpadnak szeretne élni, mivel erre hosszú évekig nem volt lehetősége. A műsor, a felkészülés, az ifjú tehetségek gondozása rengeteg időt és energiát emésztett fel – olvasható a cikkben.

Keresztes Ildikó jelentkezett az Eurovíziós Dalfesztiválra, amelyen a Nem akarok többé játszani című dalával a legjobb nyolc közé jutott. Emellett a József Attila Színházban is túl van az első bemutatóján, de már próbálja az Anconai szerelmesek című darabot Huszti Péter rendezésében.Keresztes és Malek

Schiwert-Takács László, az X-Faktor kreatív felelős szerkesztője azt mondta: megérti Keresztes Ildikó döntését, akárcsak a szintén távozó Malek Miklósét. Azt viszont még nem tudta megmondani, ki kerül majd a most már biztosan kieső két mentor helyére.

Kimaradt?