Megölte a feleségét, majd a halálba menekült az autójával a férj

Megölte a feleségét, majd autójával szánt szándékkal egy nyerges vontatónak ütközött és életét vesztette egy 40 éves Arad megyei férfi. Legalábbis ez a magyarázata körvonalazódik a nyomozóhatóságok szerint a pénteken egymás után történt két halálesetnek.

A hírtelevíziók beszámolói szerint a halmágycsúcsi férfi a Hunyad megyei Alváca község területén szenvedett halálos balesetet: autójával Brád felé hajtva hatalmas sebességgel ütközött frontálisan egy nyerges vontatónak. Az öngyilkosság szándékát mutatja, hogy szemtanúk szerint a baleset előtt még csak lassítani sem próbált, féknyomokat a rendőrök sem találtak. A brutális erejű ütközés teljesen összeroncsolta a személygépkocsit, a férfi a helyszínen életét vesztette.

Az öngyilkosságot támasztja alá, hogy amikor a baleset után a rendőrök értesíteni akarták az áldozat hozzátartozóit a halálesetről, kiderült, hogy a feleségét néhány órával korábban megölték. A 30 éves nőt a házaspár halmágycsúcsi otthonában találtálk meg holtan: halálát kalapácsütések és a szívére irányuló késszúrások okozták.

A férfi és a felesége halála nyomán egy 8 éves kisfiú maradt árván. A nyomozóhatóságok még vizsgálják a gyilkosság és a baleset körülményeit, illetve a kettő közötti összefüggéseket.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?