FRISSÍTVE - Megszólalt a diákjával viszonyt folytató igazgatónő

Kivizsgálást indított a Vrancea megyei tanfelügyelőség a focșani-i művészeti líceum igazgatónője ellen, miután a közösségi oldalakon olyan képek jelentek meg, amelyeken egy 18 éves tanítványával látható intim helyzetekben. FRISSÍTÉS: A nő a férje bosszújának tartja a botrány kirobbantását.

A news.ro úgy tudja, hogy a botrány kirobbanása után az érintett iskolaigazgató, Diana Tăicuţu hétfőn reggel beadta felmondását.

A szóban forgó felvételek a Facebook közösségi oldalon jelentek meg. Ezeken Diana Tăicuţu, a Gh.Tăttărescu Művészeti Líceum igazgatónője látható intim helyzetekben egy 18 éves tanítványával. A képsorozat egy biztonsági kamera merevített képkockáiból készült, és egy szerelmi légyott különböző fázisait „dokumentálja”. További képeket itt lehet megnézni.

A Stiridefocsani.ro helyi portál szerint az igazgatónő és a tanítványa közötti viszony már egy ideje tart, és a diákok között nyílt titok volt a kapcsolatuk.

A Monitorul de Vrancea szóba állt a képeken látható fiúval. A már nagykorú művészetis diák megerősítette, viszonya van az igazgatónővel, szeretik egymást. Elmondta, hogya képeket a tanárnő férje tette közzé, aki egy ideje ezzel próbálja sakkban tartani feleségét. Hozzátette: a férj ugyanabban az iskolában tanít, és többször fenyegette már meg őt is. 

FRISSÍTÉS: A hírtelevíziók beszámolója szerint a rendőrség is kivizsgálást indított az ügyben, s várhatóan eljárás indul készül a képeket nyilvánosságra hozó személy, azaz a pedagógus férje ellen. A házastársak válófélben vannak. Az időközben tisztségéből távozó igazgatónő kijelentette, hogy a férje bosszújának tartja a botrány kirobbantását. Hangsúlyozta, hogy a tanítványa felnőtt ember. "Külön élek a férjemtől, és viszonyom van egy nálam 14 évvel fiatalabb, 20 éves emberrel. Senkinek sem engedem meg, hogy vájkáljon a magánéletemben" - jelentette ki.

Kapcsolódók

Kimaradt?