Középkorú pedofil bukott le egy kolozsvári iskolánál

Egy tanitónő feljelentésére tartóztattak le pénteken délelőtt egy 44 éves dési férfit a kolozsvári Györgyfalvi negyedben található Constantin Brâncuși iskolánál (volt 16-os általános iskola - szerk. megj.).

A tanitónő rajtakapta a férfit, amint az iskola mellett maszturbált, kihívta a rendőröket, aki azonnal bilincsbe verték és elszállították a rendőrőrsre.

„Péntenek délelőtt 24 órás előzetes letartóztatásba helyeztünk egy férfit, aki a közerkölcsök elleni bűntettet követett el. Járókelők észlelték, amint a Horticultorilor utcában, egy zöldövetzeten, szemben az iskolával önkielégítést végzett, jelentették az 112-es segélyhívó számon és a körzeti rendőrök őrizetbe vették” – fogalmazott a Kolozs megyei rendőrség. Hozzátették: egy 44 éves dési illetőségű férfiről van szó.

Mint korábban írtuk, április végén egy másik kolozsvári iskola előtt történt hasonló eset, akkor a Monostor negyedbeli Iuliu Hațieganu iskola egyik tanítónőjének panasza nyomán vettek őrizetbe egy férfit. A felháborodott pedagógus állítása szerint L. M. A. az iskolához közeli parkolóban lehúzott nadrággal várta az arra járó diáklányokat, és az autójába invitálta őket. A 36 éves magyar nemzetiségű férfi tagadta a vádakat. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?