FRISSÍTVE - Felvételek jelentek meg a balesetben meghalt három lány utolsó perceiről

Három, 17 és 21 év közötti lány veszítette életét az éjszaka egy szörnyű közúti balesetben. Egy negyedik lány állapota rendkívül súlyos, őt az alexandriai megyei kórházban próbálják életben tartani. FRISSÍTÉS: Kiszivárogtak felvételek az áldozatok utolsó perceiről.

A szerencsétlenség szombatról vasárnapra virradóra, 2 órakor történt a Teleorman megyei Năsturelu nevű település közelében. A négy áldozat Zimnicea városbeli.

A Teleorman megyei készenléti felügyelőség szóvivője elmondta, hogy a volánnál ülő lány nagy sebességgel hajtott be egy kanyarba, az autó megcsúszott, és nekicsapódott egy épületnek. A járművet vezető lányon kívül még hárman ültek az autóban.

A balesethez három mentőautót riasztottak, de a négy utas közül hárman a helyszínen életüket veszítették. A negyedik, még életben lévő áldozatot feszítővágóval szabadították ki a roncsok közül, és jelenleg is kórházban ápolják.

FRISSÍTÉS: A korábbi információktól eltérően az áldozatok egyike sem volt 19 évesnél idősebb, az autóban három 19 éves, illetve egy 17 éves lány ült. Bragadiruban töltötték az estét egy szórakozóhelyen, és hazatartottak Zimniceára, amikor a tragédia történt. A rendőrség becslései szerint 150km/h-s sebességgel száguldott az autó, amikor lesodródott az útról.

A sajtóban időközben kiszivárogtak azok a felvételek, amelyeket a négy diáklány egyike készített és töltött fel Snapchatre autózásuk közben. Az egyik videó a hazaúton készült. Ezen a látható, amint a lányok beszélgetnek, nevetgélnek, miközben szól a zene az autóban. A hátborzongató az, hogy a videót feltöltő lány egy ijedt arcú emotikonnal kísérve ezt az üzenetet írta rá a felvételre: „Meghalunk!". A videók itt megtekinthetők.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?