FRISSÍTVE: váratlan fordulat a brutálisan meggyilkolt 5 éves kislány ügyében

Sajtóértesülések szerint egy 16 éves fiatal követte el a gyilkosságot, ami hétfő óta rémületbe tartotta a nagybányaikat. Ekkor találták meg a megkínzott és megerőszakolt 5 éves Estera holttestét egy elhagyott gyárépület romjai között. FRISSÍTÉS:  Az őrizetbe vett fiatalt szabadon engedték a rendőrök.

A jurnalmm.ro helyi portál információi szerint M. C., a gyanúsított tinédzser beismerő vallomást tett. A hatóságok ezt a tényt még nem erősítették meg.

Mint korábban írtuk, a kislány hétfőn, ebéd után elkérezett játszani szüleitől. Azt mondta, hogy a közelben lévő Phoenix üzem gazdátlan épületeihez megy, ahol korábban is többször tartózkodott más gyerekekkel. Eltűnését 19 óra körül észlelte a családja, és a testvérei indultak a keresésére.

A kislányra éjfél előtt találtak rá a romos épületek között. A gyermek félmeztelen volt, több sérülés is látható volt a testén. A kriminológusok szerint a kislányt megerőszakolta, kínozta, majd megölte a tettes. Fején egy hatalmas ütésnyom volt, ez okozhatta a halálát.  

FRISSÍTÉS: Az actualmm.ro információi szerint a 16 éves M.C.-t letartóztatása után pár órával szabadon is engedték a rendőrök. A helyi portál úgy tudja, hogy a helyszínen gyűjtött DNS-minták egyike sem volt azonos a meggyanúsított fiataléval. A rendőrök a nap folyamán több kiskorút is kihallgattak, de egyiküket sem vették őrizetbe. 

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?