FRISSÍTVE - Meghalt egy kislány Zajzonban – részletek derültek ki a balesetről

FRISSÍTVE: Életét vesztette vasárnap egy 5 éves kislány, aki lezuhant egy szekérről a Brassó megyei Zajzonban. FRISSÍTÉS: A gyermekre rázuhant a szekér oldala, ezért nem élte túl a balesetet. 

Az első információk szerint gyermek nagyon szerencsétlenül, a fejére esett. A baleset helyszínére két SMURD-egység szállt ki, de a kislányt már nem tudták újraéleszteni – közölte a Brassó megyei készenléti felügyelőség szóvivője, Luiza Dănilă. Szemtanúk szerint a szekér nagy sebességgel haladt, amikor a gyermek lezuhant. A halálesetet a rendőrség vizsgálja.

FRISSÍTÉS: Gabriela Dinu, a Brassó megyei rendőr-főkapitányság szóvivője közölte, a kislány úgy vesztette életét, hogy ráesett a szekér oldala.

Kiderült, a kislány szüleivel és két testvérével utazott a szekéren, amikor a ló megijedt valamitől és levágtatott az útról. Az apának sikerült leugrania a bakról, az anya és a gyerekek közül ketten leestek. Az ötéves kislány a szekéren maradt, és rádőlt annak oldala, halálosan megsebesítve a gyermeket.

A helyszínre érkező mentősök nem tudták újjáéleszteni a baleset ötéves áldozatát, a család többi tagját helyben látták el, sérüléseik nem igényeltek kórházi ellátást. Az ügyben kivizsgálás indult, gondatlanságból elkövetett emberölés miatt. 

Kimaradt?