FRISSÍTVE - Szétrobbant a BMW egyik gumiabroncsa: egy 17 és egy 19 éves fiú vesztette életét

FRISSÍTVE: Egy személy meghalt, négyen súlyosan megsebesültek vasárnap reggel, amikor felborult egy gépkocsi az A1-es autópályán. A tragédiát az okozta, hogy felrobbant a jármű egyik gumiabroncsa. FRISSÍTÉS1: 19 éves a halálos áldozat, az autó 200 km/h sebességgel hajtott. FRISSÍTÉS2: A kórházban belehalt sérüléseibe egy 17 éves fiú is.

A hírtelevíziók beszámolói szerint a baleset az autópálya Temesvár és Arad közötti szakaszán történt. A nagy sebességgel haladó gépkocsi váratlanul lesodródott a sávjáról, nekicsapódott egy betonkorlátnak, és felborult. A jármű teljesen szétroncsolódott az ütközés erejétől.

Az első információk szerint a sofőr a helyszínen belehalt sérüléseibe. Az autó négy utasa súlyos sérüléseket szenvedett, mentőhelikopterrel szállították őket kórházba. Egyikük a rendőröknek elmondta, a gépkocsi azért vált hirtelen irányíthatatlanná, mert szétrobbant az egyik kereke.

FRISSÍTÉS1: A rendőrség közlése szerint nem a gépkocsi vezetője halt meg a balesetben, hanem a mellette ülő 19 éves fiú. Az BMV 200 km/h-s sebességgel csapódott a betonkorlátnak. A kormánynál ülő 24 éves fiatalember és egy 17 éves fiú nagyon súlyos sérülésekkel került kórházba. Egy 24 éves fiatalember és egy 16 éves lány enyhébb sérüléseket szenvedett.

FRISSÍTÉS2: A kórházban belehalt sérüléseibe egy 17 éves fiú is – közölték vasárnap este a hírtelevíziók.

Kapcsolódók

Kimaradt?