Születésnapjára kislemezt kap a sorstól Antal Timi

Március hatodikán tölti a húszat az X-Faktor második helyezettje, a bánffyhunyadi Antal Timi, aki többek közt azzal ünnepel, hogy a hónap közepe táján megjelenő kislemezén dolgozik.

„Erre mondhatom egyébként, hogy a sors ezzel megajándékozott születésnapom alkalmával. Jó ezt a kettőt így összekötni” - örvendezett az RTL Klub Fókusz című műsorában Timi.

Az élettel teli, dinamikus énekesnő elmondta, ugyanúgy készül most, ahogyan a tehetségkutató során is tette: arra törekszik, hogy minden a lehető legjobban sikerüljön, minden a helyén legyen, és mindig pontosan tudja, hogy mi miért úgy történik, ahogyan. „Tudni akarok mindenről, mi hogyan íródott, miért úgy íródott, a véleményemet minden esetben kinyilvánítom” - fejtegette a születésnapos.

atimiotthonosan

Amit a készülő kislemezről tudni lehet még, hogy lesz rajta vidám, Timi-stílusú dal is, amelynek szövegével is azonosulni tud az X-Faktor női győztese: „rólam szól, arról, amit én mostanában érzek”.

A Fókuszban mesélt arról is Timi, hogy mi is az, amit mostanában érez, hogyan telnek mindennapjai, amelyeket már két hónapja Budapesten tölt, szülővárosától távol, egyedül egy lakásban.

„Elköltöztem a szüleimtől, és más környezetbe kerültem. Egyedül élek, és ez egészen megváltoztatja az embert. Elgondolkodtam rajta, hogy mit csináltam az elmúlt pár hónapban, hogy kit engedek közel magamhoz, kiben bízhatok meg, és kiben nem. Még keresgélem a helyem. Néha nehéz, hogy egyedül vagyok, meg rossz, hogy nincs ott senki velem, de ezt én akartam" - részletezte Antal Timi.

Az x-faktorosnak még okoz nehézségeket a fővárosi élet, Budapest néha komolyan próbára teszi: „Ahonnan én jöttem, Bánffyhunyad, az egy nagyon kicsi város, úgyhogy itt elég fura nekem, hogy háromnegyed órákat kell utazni egyik helyről a másikra. Sokszor elkések helyekről... Ezt meg kell szokni, még tanulgatom. Bár sokszor el is tévedek" - nevetett Timi.

Kimaradt?