Hálás a férj az orvosnak, aki egy balesetben majdnem megölte a feleségét

Életveszélyes sérüléseket szenvedett egy nő egy olyan balesetben, amelyet egy orvos okozott Temes megyében. Az áldozat férje hálás, mert ugyanaz az orvos megmentette a felesége életét.

A baleset egy hete történt egy Temes megyei községben, de a férj csak most nyilatkozott a sajtónak, mert a felesége túlvan az életveszélyen, és már lábadozik. A házaspár autója Gyirok egyik útkereszteződésében ütközött a temesvári megyei kórház intenzív osztálya főorvosának Jaguárjával.

A balesetért egyértelműen a kiváló egészségügyi szakemberként ismert Dorel Săndesc volt a felelős, mert nem adott elsőbbséget a másik gépkocsinak. A házaspár Loganja többször megpördült a levegőben, a nő pedig súlyos sérüléseket szenvedett. Az orvos kipattant a Jaguárjából, és elsősegélyben részesítette az áldozatot.

A nőt azóta megműtötték, állapota látványosan javul. „Száz százalékban fel fog épülni. Köszönöm az orvosnak, hogy megmentette az életét, mert ha nem ő okozta volna a balesetet, akkor a feleségem már nem élne” – nyilatkozta a férj az adevarul.ro-nak.

Kimaradt?