FRISSÍTVE - Közismert személy a brutális Maros megyei gyilkosság gyanúsítottja

FRISSÍTVE: Elfogtak csütörtök este Szászrégenben egy férfit, aki a gyanú szerint különös kegyetlenséggel megölte a feleségét, majd felgyújtotta azt a tömbházlakást, amelyben a nő az anyjával élt, hogy eltüntesse a gyilkosság nyomait. FRISSÍTÉS: A feltételezett tettes egy országszerte ismert mérnök-feltaláló.

A Mediafax beszámolója szerint a holttestet a riasztott tűzoltók fedezték fel a lakásban. A 60 éves nő anyját, egy 80 éves, mozgásképtelen asszonyt kórházba szállították, de túlélési esélyei minimálisak, mert testfelületének 70 százaléka megégett.

A gyilkossági szakértők 11 késszúrást fedezetek fel a nő holttestén. Kiderült az is, hogy a tettes benzint locsolt szét, majd felgyújtotta a lakást, hogy eltüntesse a nyomokat. Az első számú gyanúsított férfit a tömbházlakás parkolójában fogták el: a helyszínhez közel, az autójából követte a fejleményeket.

FRISSÍTÉS: Rendőrségi forrásokból kiszivárgott: a gyilkossággal egy országosan ismert szászrégeni mérnököt gyanúsítanak. Viorel Munteannak több levédett találmánya is van. Gyakran szerepelt a sajtóban, többek között televíziós adásokban. A marosvásárhelyi műszaki egyetemen végzett, és a szászrégeni kohászati vállalatnál különböző prototípusok megalkotásával foglalkozott 1998-ig.

Cikkünk frissül

Kapcsolódók

Kimaradt?