Baricz Gergő szülőfalujában telepedne le

Bár az X-Faktorban felfedezett fiatal tehetséget Budapesthez kötik a feladatai, azt fontolgatja, hogy visszaköltözik szülőföldjére, Erdélybe. Baricz Gergő gyakran hazalátogat, és reméli, hogy egyszer vissza is költözik.

A 22 éves énekes a Blikknek vallott arról, hogy sűrűn érez honvágyat, éppen ezért havonta haza is utazik. „Nagyon hiányzik a családom. Legutóbb múlt hét végén voltam otthon, sikerült kipihennem magam, és kikapcsolódnom”– mondta.

baricz sapkas

Néhány évig munkája miatt még Budapesten marad, jelenleg fellépésekre jár, dalokat, dalszövegeket ír, másoknak is, és kocsmazenéléshez keres ideális helyszínt: „ami nem túl nagy, hiszen azt szeretném, ha meghitt és egyedi lenne” - árulta el.

Idővel azonban visszaköltözne a Gyergyószentmiklós melletti Bozontra, ott telepedne le, alapítana családot. „Onnan egy órára van Marosvásárhely, ahol repülőtér is van, így ha fontos elintéznivalóm akad Budapesten, két-három óra alatt odaérek” - számolgatta Baricz Gergő, akinek Húz című dalát beválasztották az Euróvíziós Dalfesztivál magyar előválogatójába is.

Kimaradt?