FRISSÍTVE: Leállt a vasúti közlekedés Beszterce-Naszód és Máramaros megye között

FRISSÍTVE: Leállt a vasúti közlekedés csütörtök este Beszterce-Naszód és Máramaros megye között, miután Dealul Ştefăniţei település közelében kisiklott egy fűrészárút szállító tehervonat - tájékoztat a Román Vasúttársaság (CFR).

A személyvonatok utasait buszokkal szállítják az érintett szakaszon. A CFR közleménye szerint a baleset 19 óra körül történt, amikor a tehervonat 38 vagonja közül az egyik kisiklott, miután elhagyta Dealul Ştefăniţei állomását.

A szakemberek dolgoznak, hogy a vagont visszaemeljék a sínre. A vasúti közlekedés leállt Alsóvisó és Szálva között, a személyszállító vonatok utasait buszokkal szállítják. A CFR közleménye nem tér ki arra, hogy mikor indulhat újra a közlekedés a vonalon.

FRISSÍTÉS: Visszaemelték a sínre a Beszterce-Naszód megyében kisiklott tehervagont és visszavontatták a szálvai állomásra - tájékoztat a Román Vasúttársaság (CFR) pénteki közleménye. "Jelenleg dolgoznak a sínek rendbetételén a váltó közelében, hogy a közlekedést biztonságosan újra lehessen indítani" - írja az közlemény, arra azonban nincs utalás benne, hogy erre mikor kerülhet sor. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?