Megölte 4 éves kislányát egy temesvári nő

Megölte 4 éves kislányát kedd este egy temesvári nő. Az anya öngyilkosságot akart elkövetni, de a rendőrök által riasztott rohammentősök megmentették az életét.

A gyilkosság Temesvár Ronaţ nevű negyedében történt, és maga a tettes jelentette a hatóságoknak a 112-es segélyhívó számon, 23 óra körül – számolt be a Digi24. A helyszínre érve a rendőrök holtan találták a kislányt a fürdőkádban, az anyja elvágta a gyermek vénáját a csuklóján.

Mielőtt felhívta volna a 112-es segélyhívó számot, a nő néhány ismerősét is értesítette a szörnyű tettéről, majd bezárkózott a házba. A kiérkező rendőröket nem akarta beengedni, ezért be kellett törni az ajtót. A házban tartózkodott a nő 84 éves nagymamája, aki nem észlelt semmit a történtekből.

A rendőrök helyszínelése közben az anya rosszul lett, hányt, s elmondta, hogy gyomirtót vett be. A riasztott rohammentősök kórházba vitték, jelenleg nincs életveszélyben. A hozzátartozók szerint a nő óvónőként dolgozott, ám fizetetlen szabadságot vett ki, hogy más állást keressen.

Tettének indítékai egyelőre nem ismertek.

Kapcsolódók

Kimaradt?