Megoldódott az autóból kilökött halott fiatalember rejtélye

 

Sokkoló jelenetnek lehettek tanúi a Piteşti központjában tartózkodó járókelők vasárnap délután: a járdára löktek egy autóból egy halott fiatalembert. A gépkocsi utána elhajtott, de utasait este előállították és kihallgatták.

Az adevarul.ro beszámolója szerint a holttesten nem voltak külsérelmi nyomok. Azonosításakor derült ki, hogy egy drogfogyasztásért bűnvádi eljárás alatt lévő 28 éves fiatalemberről van szó. Elképzelhető, hogy halálát drogtúladagolás okozta. A gépkocsiban ülők a lakóhelye közelében lökték ki a járdára, majd elhajtottak.

A szemtanúk leírása alapján a csendőrség járőrei az esti órákban azonosították és feltartóztatták a rejtélyes autót a városban. Utasait – három huszonéves lányt és egy huszonéves fiút – a rendőrségre vitték, ahol az éjszaka folyamán kihallgatták őket. A csendőrség videót is közzétett a feltartóztatásukról.

În urmă cu câteva minute! A fost găsit conducătorul autovehiculului din care un bărbat decedat fusese abandonat pe o stradă in Pitești. Conducătorul autoturismului a fost depistat in urmă cu câteva minute în trafic de un echipaj de jandarmi, care a solicitat in sprijin un echipaj de la Politia Rutiera. În interiorul autoturismului se aflau 4 persoane, un bărbat (conducatorul auto) si 3 femei.

Közzétette: Jandarmeria Română – 2018. március 11.

 

Kimaradt?