banner_mHDmzQnh_webbanner_970x250.gif
banner_Qadt244U_webbanner_728x90.gif
banner_wHx3GucY_webbanner_300x250.gif

FRISSÍTVE - Kirúgták a biztonsági őröket, akik ketrecbe zártak egy nőt egy szatmári Lidlben

FRISSÍTVE: Vasketrecbe zártak szombaton egy nőt a biztonsági őrök egy szatmári Lidl parkolójában. A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben.

Egy szemtanú számolt be Facebookon a meghökkentő esetről. E szerint egy Cristi nevű biztonsági őr és kollégája zártak be egy nőt a hulladéktárolók melletti ketrecbe. A szemtanú tíz percen át figyelte, hogy merre haladnak a dolgok. Leírása szerint a megnevezett őr hóval dobta a rácsot és azt mondta, hogy olyan a fogva tartott nő, mint egy kutya a ketrecben.

Az esetről beszámoló nő rákérdezett az őrökre, hogy miért zártak be egy embert, lopott valamit az üzletből? Azt biztonsági őrök azt válaszolták, hogy nem, ez a üzletvezető döntése volt. A szemtanú szeretett volna beszélni az üzletvezetővel, erre a kérésére az egyik őr távozott a helyszínről, a másikat pedig a neve felől kérdezte - ekkor derült ki, hogy Cristinek hívják, de a családnevet már nem árulta el a férfi.

Megtudta azt is, azért zárták be a nőt, hogy ráijesszenek, de azt mondták, csak öt perce van a rácsok mögött. Ekkor figyelmeztette őket, hogy már tíz perce tartják fogva a nőt. Miután látták, hogy  szemtanú nem megy el a helyszínről, kiengedték a fogva tartott személyt.

A Lidl az esetre reagálva közölte, hogy a biztonsági őr egy másik cég alkalmazottja. Mint írták, a Lidl egy olyan cég, amely tiszteletben tart minden alapvető emberi jogot, és minden lehetséges eszközzel azon lesznek, hogy megoldják a helyzetet. A Szatmár megyei rendőrség vizsgálatot indított az ügyben.

FRISSÍTÉS: A román sajtó információi szerint kirúgták a nőt erőszakosan fogva tartó biztonsági őröket.

banner_2OFm8Z0e_webbanner_3_970x250.gif

Kimaradt?