FRISSÍTVE - Részletek derültek ki a Maros megyei hármas tragédiáról

FRISSÍTVE - Három férfi veszítette el az életét, egy pedig súlyos állapotban van egy szombat hajnalban történt Maros megyei autóbalesetnek.

Az eddigi információk szerint az E60-as európai úton Héjjasfalva és Szederjes között egy sofőr az útszakaszon a megengedettnél gyorsabban hajtott, lesodrodótt az autóval a sávjáról, és egy kamionnal ütközött.

A balesetben három, 30 és 40 év közötti férfi halt meg, egy másik pedig súlyosan megsérült. Utóbbit a jármű roncsai közül kellett kimenteni. A közlekedést lezárták egy sávon.

FRISSÍTÉS: "A szombat reggeli baleset során egy személygépkocsi és egy kamion ütközött, három 30 és 40 év közötti férfi életét vesztette, egy másik férfi súlyos állapotban van. A baleset Segesvár Brassó felöli kijáratánál Héjjasfalva és Szederjes között történt, a közlekedést egy sávon lezárták" - nyilatkozta a Maros megyei készenléti felügyelőség szóvivője, Cristian Virag.

A helyi portálok információi szerint az áldozatok Maros megyei szászkézdiek. A Maros megyei rendőrség szerint a személygépkocsi sofőrje nem tartotta be az útviszonyoknak megfelelő sebességet, megcsúszott gépkocsija a nedves úton és a szemből érkező kamionnak csapódott.

Kapcsolódók

Kimaradt?