Sinatra-whiskey-vel ünnepelhetjük a művész 100. születésnapját

Frank Sinatra előtt tiszteleg a Jack Daniel's whiskey, amely a színész-énekes születésének 100. évfordulójára díszdobozos kiadásban dobja piacra Sinatra kedvenc italát. A különleges csomagolású prémium ital februártól Budapesten is kapható.

wisky sinatrastyle

Sinatra kedvenc párlatát ezúttal „Sinatra Select" néven korlátozott számú különleges palackban dobják piacra, a limitált szériás prémium ital a jól megszokott minőség mellett az Oscar-díjas színész, énekes semmivel össze nem téveszthető stílusát és korszakának eleganciáját is igyekszik felidézni. A különleges kiadású változat kívül-belül Sinatra eleganciáját és időtlen stílusát sugározza.

wisky frank

„Apámnak nagyon hízelgő lenne ez a gesztus" – mondta az énekes fia, Frank Sinatra Jr. „A kiváló tennessee-i whiskey meghatározó szerepet töltött be édesapám életében, előszeretettel osztotta meg barátaival és új ismerőseivel is."

Az ultraprémium italt speciális „Sinatra-hordókban" érlelik, az eljárástól pedig a klasszikus változatnál sötétebb borostyánsárga színe lesz. A hordókat a Jack Daniel’s jelenlegi lepárlómestere, Jeff Arnett választotta ki. A különleges ital egyik titka, hogy a hordók belső oldalán több réteg füstölt fával érintkezik, az így érlelt whiskey-t ezután a klasszikus eljárással készült verzióval keverik, a végeredmény pedig ily módon egy tölgyet és fűszert sejtető ízvilág lesz, bársonyos vanília utóízzel.

wisky sinatra

Az új terméket a Jack Dniel's igazi nagyágyúnak szánja. Az egyedi formatervezésű, egyliteres üvegbe csomagolt, különleges kiadású ital mellé egy könyv is jár, amely Sinatra és az – általa „istenek nektárjának” nevezett – nedű különleges kapcsolatát boncolgatja.

A Sinatra Select tavaly december elsején a Las Vegas-i repülőtéren került először forgalomba. Idén februártól pedig New York, London, Sydney és Szingapúr után már Budapesten is kapható.

Kimaradt?