Jetikkel bulizott a KMDSZ a téli majálisán

A hó csak ideiglenesen köszöntött be, ám a kiváló hangulat végig maradt a Téli Majálison, amit a Kolozsvári Magyar Diákszövetség szervezett. Jetik ropták ritmusra és bográcsokból gőzölgő forralt boros pára édesítette a hangulatot a rendezvényen.

Lezajlott az V. Téli Majális szombaton a kolozsvári Törökvágáson. A 23 jelentkező csapat kipróbálhatta magát olyan ügyességi játékokban mint a koktélpong, akadálypálya vagy akár a citromhámozás. Idén sem maradt el a már hagyománnyá vált forralt bor főzés és a szánhúzás sem. A hagyományok mellett újdonságokkal is bővült az idei repertoár, méghozzá Peti a Yetivel, akinek hatására a csapatok is elhoztak magukkal egy-egy jetit, akik összemérhették tudásukat egy táncpárbaj formájában.

Az elolvadt hó után keletkezett sár sem gátolta a csapatok kedvét, lelkesen vették az akadályokat és élvezték ki minden percét a hangulatos eseménynek.

A kültéri bulit követte egy beltéri, amelyet a Bulgakov Caféban tartottak a résztvevőknek. Itt kihirdették az idei Majális játékainak nyertes csapatait.  A megérdemelt eredményhirdetés után kezdetét vette a reggelig tartó táncos mulatság, ahol Nick Havsen és Dj Hunay biztosította a talpalávalót.

Kapcsolódók

Kimaradt?