Unod a kellemes szilveszterezést? Ajánlunk néhány rendhagyó hirdetést

Vannak, akik már az év első felében eldöntik, hogy hol töltik az év utolsó és a következő év első napjait. Mások az utolsó percekben kapkodnak, esetleg otthon töltik a szilveszter éjszakát is. A kereslet és a kínálat persze nem mindig találkozik: az előnyös, kellemes ajánlatok mellett gyakran felbukkannak szörnyszülöttek is az újévi bulizásra felajánlott lakások hirdetései között. Most ezekből válogattunk a "mindig van rosszabb" mottóval élve.

Menj el otthonról és érj haza

Ha úgy szeretnél szilveszterezni, hogy kissé mintha hazatérnél, esetleg kipróbálnád, hogy milyen még hanyagabb életet élni, akkor ez a hirdetés téged vár. Bár azt őszintén reméljük, hogy a ruhaszárítót elrejtik, amire megérkeznek a vendégek, és a csecsemőt sem hagyják az asztal mellett.

Legalább a mellékhelyiséget ismerjük

Az alábbi hirdetés olyan, mint a Kinder tojás: első látásra mutatós, de nem tudni, hogy a megmutatott felszínen túl még mi rejtőzik benne. Azt már legalább tudjuk, hogy 150 euróért cifra helyen trónolhatunk majd.

Szilveszterezz a... hóban?

Ennél is rejtélyesebb ez a hirdetés. Azt megtudjuk belőle, hogy valamikor hullott már hó a környéken, azt is, hogy állatokat tartanak, amelyek összejárják a környéket. De hogy hogy a lakás milyen, arról nem szól a fáma.

A lényeg a részletekben van

Különösen szimpatikus az a hirdetés, amely beenged ugyan a lakásba, de igyekszik az első látásra triviálisnak tűnő apróságokra felhívni a figyelmünk. Így tudjuk meg, hogy alig 400 lejért micsoda ágyhuzatot kapunk, vagy milyen csicsás széken üldögélhetünk. Az sem marad elrejtve, hogy milyen klassz lámpa került a tükrök fölé. Végül pedig, ha nem már esetleg nem emlékeznénk a székre, még egyszer megcsodálhatjuk.

Szőnyegek és abroszok

Valóban nem mindegy, hogy milyen szőnyeget taposunk és min étkezünk, erre pedig fel is hívja a figyelmünk ez a hirdető.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?