Három napja eltűnt egy volt tanácsos felesége

Eltűnt Adrian Păşcuţă volt Temes megyei tanácsos felesége. A 35 éves asszony édesanyja lakásából távozott három nappal ezelőtt, azóta nem került elő. 

A rendőrség keresi Adrian Păşcuţă liberális párti volt megyei tanácsos feleségét, aki három napja tűnt el Temesváron. Sofia-Loredana Păşcuţă 1,65 méter magas, 60 kilogramm, haja rövidre nyírt és vörös, szeme barna. December 12-én farmernadrágot, szürke kabátot, szürke-piros sálat és fekete bakancsot viselt - közölte az Agerpres hírügynökséggel a Temes megyei rendőrség.

A hatóságok kérik, hogy aki tud valamit az eltűnt nőről, az hívja az 112-es telefonszámot vagy jelezze a legközelebbi rendőrőrsön.

Tavasszal a Păşcuţă házaspár azzal került a figyelem középpontjába, hogy az asszony közzétett a Facebookon egy fotót, „Feleségedzés” címmel, amely sebes, feldagadt arccal ábrázolta őt. A bejegyzés azt sugallta, hogy a nőt a férje verte össze. A fotó megjelenése után Adrian Păşcuţă a helyi sajtónak azt nyilatkozta, hogy a kép nem valós, a felesége így akarja manipulálni a közvéleményt, holott elhagyta otthonukat, ahol a férj neveli három gyermeküket, és az anyjuk csak ritkán látogatja őket. 

Kimaradt?