Traktora alá szorult, életét vesztette egy férfi Hargita megyében

FRISSÍTVE: Egy traktor alá szorulva, élettelenül találtak rá egy nagytusnádi 40 éves férfira, aki munka közben zuhanhatott a munkagép alá – tájékoztatta a Maszolt Alina Ciobotariu, a Hargita Megyei Olt Készenléti Felügyelőség (ISU) szóvivője.  Az ISU csütörtökön felvételekt is közölt a tragédiáról.

A 112-es sürgősségi számon 14 óra után érkezett a segélyhívás, amely alapján két csíkszeredai tűzoltóegység (közülük az egyik műszaki mentésre alkalmas jármű), valamint két mentőautó sietett a helyszínre, azonban saját járműveikkel nem tudták azt megközelíteni.

A mentősöket és tűzoltókat traktorral szállították a baleset helyéhez, utóbbiak a műszaki mentésben használatos feszítővágót is magukkal vitték. A traktoros sajnos azonban ekkor már nem élt.

A Tusnád községi férfi az erdei úton feltehetően megcsúszott traktorjával, amikor az elkezdett dőlni, ő megpróbált ugyan kiugrani a járműből, azonban beszorult alája és a traktor áthajtott rajta. Az esetet a munkaügyi felügyelőség vizsgálja, mivel a baleset munkavégzés közben történt. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?