banner_jtYG1g7R_1_970x250.gif
banner_PIz6eiCM_Koldok_300x250.gif

FRISSÍTVE - Részletek derültek ki a Hargita megyei halálos balesetről

FRISSÍTVE: Súlyos közúti baleset történt péntekről szombatra virradóra Gyergyóalfalunál: egy ember életét veszítette, négyen pedig súlyosan megsérültek – tájékoztatott Alina Ciobotariu, a Hargita Megyei Olt Készenléti Felügyelőség szóvivője. Betonkerítésnek ütközött egy gépkocsi.

A 126-os megyei úton történt szerencsétlenségben az autó vezetője veszítette életét: a kocsi annyira roncsolódott, hogy a sofőrt csak a műszaki mentők tudták kiszabadítani, de az életét már nem sikerült megmenteni. A jármű másik négy utasát kórházba szállították.

A balesethez két gyergyószentmiklósi tűzoltóegység, egy rohammentő (SMURD) egység, két másik mentőautó, valamint egy több személy áldozatok és mentősök, illetve orvosok  szállítására alkalmas speciális jármű (ATPVM) is kiérkezett Csíkszeredából. 

FRISSÍTÉS: A Hargita megyei rendőrség szóvivője, Gheorghe Filip az Agerpresnek elmondta, a Gyergyócsomafalva felé tartó személygépkocsit egy 32 éves gyergyószentmiklósi férfi vezette. Gyergyóalfalu területén túl nagy sebességgel vett be egy veszélyes kanyart a nedves, jeges úton, és az autó egy betonkerítésnek ütközött.

A balesetben a sofőr a helyszínen életét vesztette, az autó négy utasa megsérült. A mentősök egy 17 éves gyergyószárhegyi lányt, egy szintén 17 éves gyergyószentmiklósi lányt, és egy 17, illetve egy 19 éves gyergyószentmiklósi fiatalembert szállítottak kórházba.

banner_4BtporpC_300x250-HU.jpg

Kapcsolódók

banner_33n1iUxf_maltai-970x250.gif
banner_jpL2NADm_maltai-300x250.gif

Kimaradt?