Szatmáron beszél a siker titkáról Csobot Adél

A szatmárnémeti sikeres, karriert befutott és karrierre vágyó fiatalok számára szervezett februárvégi találkozóra meghívták előadóként az X-Faktoros Csobot Adélt is.

Sok szatmári fiatal már rögtön az érettségi után külföldi egyetem vagy munka után néz, abban reménykedve, hogy odaát jobban boldogulnak majd. Ezt a tévhitet szeretnék eloszlatni a Szatmári Caritas Szervezet Drogprevenciós és Tanácsadó Irodájának munkatársai a február 27-i, illetve február 28-i rendezvényeikkel.

csobotszatmarAz iroda munkatársai két találkozót is szerveznek, melynek keretében szatmári, sikeres karriert befutott fiatalok oszthatják meg tapasztalataikat az érdeklődő pályakezdőkkel és diákokkal.

Az előadásokat román nyelven február 27-én, magyar nyelven pedig február 28-án, délután 17 órától tartják a Szent Pál Központban.

Az érdeklődők február 27-én, szerdán Lorena Giorgi konferanszié, az egyik helyi televízió munkatársa, Surányi Botond, a román X-Faktor egyik sztárja és Gheorghe Filip jogász előadását hallhatják, míg csütörtökön Bódis Botond vállalkozó, Csobot Adél énekesnő, az X-Faktor harmadik helyezettje és Görbe Edgár cégvezető osztja meg tapasztalatait, a karrierépítéssel kapcsolatos gondolatait a jelenlévőkkel.

Az előadást követően a szervezők mindenkit szeretettel várnak egy közös teára és nassolásra a meghívottakkal. Jelentkezni február 26-ig lehet az openklub@yahoo.co e-mail címen.

Kimaradt?