Érettségi nélkül is komolyan vehető Csobot Adél

Az X-Faktor harmadik helyezettje halasztani kényszerül érettségi vizsgáját énekesnői karrierje miatt, ugyanakkor párkapcsolati szinten egyre többet vállal: Istenes Bencével nem csak a Valentin-napot töltötték együtt, de a műsorvezető hétvégén nagyszüleinek is bemutatta Csobot Adélt.

adelbence

A fiatal énekesnő az X-Faktor idején a versennyel párhuzamosan a félévi vizsgáira készült, nem akarta elhanyagolni a tanulást sem. Osztálytársai folyamatosan küldték neki az órai jegyzetek fénymásolatait, így sikerült bepótolnia a lemaradásokat és megkapta féléves bizonyítványát. A következő félévet azonban már nem Nagykárolyban kezdte: a tehetségkutató verseny befejezése után Adél Budapestre költözött, a lakhelyváltoztatás pedig szükségessé tette az iskolaváltást is.

adel suliban

„Egyelőre még keresem a megfelelő gimnáziumot valahol Budapesten. Természetesen magántanuló leszek. Sajnos az iskolaváltás miatt halasztanom kell az érettségit is, május helyett októberben pótérettségizem. Az édesanyám először aggódott, hiszen a munka miatt sok fiatal énekes nem tudta befejezni a középiskolát, ezért meg kellett ígérnem neki, hogy nem hanyagolom el a tanulást" – árulta el Adél az Új Ásznak.

Tanulásra tehát a fellépések és próbák mellett nem marad elég ideje ahhoz, hogy becsületesen készüljön az érettségire, de szabadidejéből egyre többet fordít szerelmére. Az RTL-es műsorvezető Istenes Bencével még az X-Faktor alatt ismerkedtek meg, de kapcsolatuk kezdetén senki nem jósolt nekik hosszú jövőt. Barátai határozottan féltették Adélt Bencétől, aki több fiatal és csinos tehetséggel is kikezdett, akikkel a televízió összehozta.

adelbencenagyiek

Mégis úgy tűnik, a szerelmesek jól érzik magukat egymás mellett, és szépen lassan építgetik kapcsolatukat. Valentin-napon Bence a színpadon, fellépés közben lepte meg kedvesét egy csokor virággal és egy szív alakú lufival. Adél el volt ragadtatva a meglepetéstől. A hir24.hu információi szerint a hétvégét is együtt töltötték. Bence már nagyszüleinek is bemutatta Adélt, aki – az akkor készült fénykép szerint – nagyon jól szórakozott Bence gyerekkori fotóit nézegetve.

Kimaradt?