Az iskola területén késelt meg egy apa egy diákot

Egy diáktársa apja késelt meg egy tanulót Alexandriában, a Műszaki Líceum területén.

Cristian Popescu, a Teleorman megyei mentőszolgálat vezetője arról számolt be az Agerpres hírügynökségnek, hogy az említett iskola két diákja szorult orvosi ellátásra, miután összetűzésbe kerültek, és egyikük vágott sebet kapott az iskola területén.

A mentőszolgálat képviselője elmondta, az incidens szerda délután történt, a mentőket egy tanár hívta ki. Teodora Dragole rendőrségi szóvivő arról tájékoztatott, hogy a két tanuló összeverekedett, mire egyikük az apját hívta segítségül. Az apa többedmagával érkezett, és bántalmazták a 18 éves tanulót, majd a férfi meg is vágta a karján a fiút. 

"A kisebbik ütni akart, a nagyobbik védekezett, majd ő ütött. A kisebbik erre felhívta az apját. Mindig azt mondta, hogy az ő apja nem akárki. Jött is az apa, két másik felnőttel. Megkergették ezt a fiút, és meg is vágták. Gyorsan hívtam a rendőrséget és a csendőröket" - nyilatkozta Iuliana Strancu, az iskola igazgatója.

Az oktatási intézmény vezetője szerint egyébként az iskolának három őre is van. A megkéselt diák sebe nem veszélyes, állapota stabil. 

Kimaradt?