Vocea României: továbbjutott a sepsiszentgyörgyi Ráduly Botond Manó

14 versenyző közül 7 jutott tovább a Pro Tv-n futó Vocea României tehetségkutató következő szakaszába. A sepsiszentgyörgyi Ráduly Botond Manó nyertesként került ki a Ramona Dimuval énekelt duettből, így jövő péntektől részt vehet az élő adásokban.

A páros a Tears for Fears 1989-es Woman in Chains című dalát énekelte, a zsűritagok szerint jól működtek együtt a színpadon, érezhető odaadással énekeltek. A pozitív visszajelzések után Tudor Chirila zsűritag kommentárja érezhetően növelte a feszültséget a stúdióban: szerinte Ramona Dimu volt az, aki újat mutatott a színpadon ezzel a dallal, Manó viszont nem volt olyan káprázatosan jó, mint az első meghallgatáson az In My Defence című dallal. Kettejük közül mentoruk, Adi Despot választotta ki a továbbjutót, és láthatóan rágódott a döntésen.

A 27 éves Ráduly Botond Manó nem először lép színpadra: 2010-ben megnyerte az Erdély Hangja versenyt, szerepelt a romániai és a magyarországi X-Faktorban is, és 2015-ben ő énekelte a címszerepet a Csaba királyfi székely rockoperában a csíksomlyói nyeregben.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?