Sting mégsem énekel Kolozsvárnak

Mégsem jön Kolozsvárra Sting, lemondta a július 29-re tervezett koncertjét – inkább Bukarestben énekel, ahol több pénzt kap majd fellépéséért.

A Kolozsvári Megyei Tanács elnöke, Horea Uioreanu is megerősítette a kolozsvári Realitatea FM-nek, hogy egy bukaresti impresszárió a fővárosba csábította koncertezni Stinget, így elmarad a kolozsvári fellépés.

sting

„Azzal vádoltak meg, hogy a művész érkezésével kapcsolatos információk kiszivárogtatása miatt történhetett meg, hogy többet ajánlhattak Stingnek, de ez butaság, hisz sajtóhírek nélkül is tisztában vannak az impresszáriók a színvonalas európai koncertek idejével, helyével, körülményeivel” – idézte Uioreanut a Ziua de Cluj.

A tanácselnök szerint el kell fogadnunk ezt a helyzetet, hogy Bukarest konkurenciát jelent Kolozsvárnak és a nagy nevek először mindig ott fognak bemutatkozni, ha az országba jönnek.

Ugyanakkor Kolozsvár sem marad neves előadók nélkül, ígérte Uioreanu, aki elárulta: már folyamatban vannak a tárgyalások annak érdekében, hogy legkésőbb ősszel a Kolozsvár Aréna adjon helyet valamely igazán nagyszabású koncertnek.

Kimaradt?