Felvétel jelent meg a balesetben meghalt öt fiatal életének utolsó perceiről

 

Óránként 160 km-es sebességgel hajtott a sofőr néhány perccel az öt fiatal halálával végződő Suceava megyei baleset előtt – derül ki a tragédia előtt néhány perccel készült felvételből.

Mint korábban írtuk, a fiatalok gépkocsija egy kamionnal ütközött szerda hajnalban. Az autó kigyulladt és teljesen kiégett, a tűzoltók már csak öt elszenesedett holttestet találtak benne.

M-am saturat de stirile voastre eronate, de toate cacaturile pe care le postati! Nu a fost nici-un live si de mine a fost postat video-ul primit de Emanuel Darius Paraliuc in noaptea tragediei la ora 01:05, care este mai jos! Pe care l-am sters ulterior.. Unde vedeti 280km/h?? De ce mai cautati intrebari, raspunsuri? Cu ce va ajuta?? Ca erau prea tineri, ca fata nu avea ce cauta cu ei, ca sunt niste vitezomani, ca nu trebuia sarbatorita petrecerea de Halloween. Au fost niste copii, care in nici-un caz nu aveau de gand sa isi ia zilele. Fata aia era prietena lui Emanuel Darius Paraliuc si a iesit cu prietenul la club, un lucru normal in ziua de azi. Nu a iesit cu toti 4.. Doamne, nu mai fiți atat de proști! Fiecare poate aveti copii acasa, poate acum ii tineti in brate. Poate aveti prieteni care va fac sa zambiti si cu care impartasiti multe lucruri... Familiile indurerate nu mai au nimic altceva decat o durere ingrozitoare, la fel si noi prietenii victimelor, sau chiar mai mult decat prieteni.. Adevărații prieteni, nu cei aparuti dupa tragedie, peste noapte.. vă rog, lasa-ții să se odihneasca in pace!

Posted by Marius Nastiuc on Thursday, November 2, 2017

A helyi sajtót idéző observator.tv beszámolója szerint előkerült egy felvétel, amelyet a végzetes ütközés előtt néhány perccel készített az Audi A6-os egyik utasa. A fiatal még akkor elküldte a videót egy barátjának, aki a balesetet után megosztotta a Facebook-oldalán. A felvételből kiderül, hogy a sofőr 160 km/h-val hajtott éjszaka az országúton.

Az életüket vesztő, 30 év alatti fiatalok – négy fiú és egy lány – egy Halloween-partiról tértek haza Suceaváról. A tragédiát a 26 éves sofőr okozta, aki elvesztette az irányítást az Audi fölött és egy teherautónak csapódott. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?