FRISSÍTVE - Órák óta keresik az erdőben eltűnt kétéves kislányt

FRISSÍTVE: Koraestétől keresnek a hatóságok egy kétéves kislányt, aki eltűnt egy Prahova megyei község melletti erdőben.

A gyermek eltűnését az anyja jelentette a 112-es segélyhívó számon. Keresésében 16 tűzoltó és Dumbrava község lakóinak egy része vesz rész. A kislánynak egyelőre nyoma sincs.

A Prahova megyei készenléti felügyelőség szóvivője, Raluca Vasiloae az Agerpresnek elmondta, a nő összeveszett az élettársával, és gyermekükkel együtt elhagyta a közös otthonukat. Kis idő múlva visszatért az erdőszélen lévő házukba, hogy elvegyen valamit.

Amíg bement a házba, a nő a kislányt az udvaron hagyta, ahol a kutyáikkal játszadozott. Ám amikor visszatért, a gyermeknek hűlt helye volt. A 18.40 körül elkezdett keresésbe az esti órákban rendőrség is bekapcsolódott.

FRISSÍTÉS: Megkerült a kislány

A observatorulph.ro portál beszámolója szerint több mint kétórás keresés után a rendőrkutyák segítségével épségben megtalálták a gyermeket a házuktól körülbelül egy kilométerre, egy folyóparton. A kislányt megvizsgálták a mentőszolgálat orvosai, majd a ploiești-i gyermekkórházba szállították. Megfázhatott, de egyéb baja nem esett.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?