Megverte Mihai Goțiu szenátort a tévéstúdióban a volt kormányszóvivő

Orrba verte és rugdosta szerda este a B1TV stúdiójában Mihai Goțiu szenátort Mirel Palada volt kormányszóvivő.

Az incidens egy élő adás reklámszünetében történt. Goțiu és Palada egy vitaműsorban vett részt, amelyben többször is összeszólalkoztak. Nézeteltéréseik tettlegességig fajultak, végül mindketten elhagyták a tévéstúdiót. Az incidensről elsőként Nadia Ciurlin műsorvezető számolt be az élő adás folytatásakor.

Utóbb Mihai Goțiu is elmesélte a történteket Radu Banciu éjféli műsorában. A Mentsétek meg Romániát (USR) szenátora elmondta, a vitaműsorban Mirel Palada többször a szavába vágott. Ezt megelégelte, és a Ponta-kormány volt szóvivőjét pofátlannak nevezte. Nadia Ciurlin műsorvezető fel is hívta a figyelmét, hogy ne használjon ilyen nyelvezetet.

„Reklámszünetben Palada fenyegetni kezdett: nehogy ismét pofátlannak nevezzem, mert akkor megmutatja majd ő nekem az adás után. Azt válaszoltam: ha továbbra is a szavamba vág és nem hagy szóhoz jutni, akkor igenis figyelmeztetni fogom, hogy ez pofátlanság. Ekkor nekem szökött” – mondta a kolozsvári politikus.

Mirel Palade ököllel orrba verte, majd rugdosta Mihai Goțiut, a tévé technikai stábja választotta szét őket. A szenátor közölte, csütörtökön orvosi látleletet kér, és bepereli a Ponta-kormány volt szóvivőjét.

Kimaradt?