A magyar úszó világbajnokot is megkergette a medve a Szent Anna-tónál

Bernek Péter világ- és Európa-bajnok magyar úszót is megkergette egy medve a Szentanna-tó partján. Keddi kalandjáról videót is posztolt a Facebook-oldalára.

„A mai futóedzés letudva, pedig csak egy átlagos pikniket terveztünk mára... A kék hűtőtáska lehetett ennyire vonzó, vagy a szendvicsek és a keksz illata, de sikerült előcsalogatni a macit a málnásból. Karcolás - és kaja - nélkül megúsztuk” – számolt be a sportoló.

A nagy futam

Lássuk a medvét! A mai futóedzés letudva, pedig csak egy átlagos pikniket terveztünk mára... A kék hűtőtáska lehetett ennyire vonzó, vagy a szendvicsek és a keksz illata, de sikerült előcsalogatni a macit a málnásból. Karcolás - és kaja - nélkül megúsztuk. Ugye-ugye, ne igyál előre a medve bőrére:) #erdely2017 #ontour #bvsczuglo #bestrongaa

Posted by Bernek Péter on Tuesday, August 29, 2017

Korábban már írtunk arról, hogy idén nyáron az eddigieknél is gyakrabban találkozhattak medvével a Szent Anna-tóra, a Mohos-tőzeglápra és környékére látogató turisták. A Szent Anna-tó és környékének gondnoka, Kerezsi László szerint a legnagyobb baj, hogy nincs már kölcsönös tisztelet ember és medve között.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?