Öngyilkosságra biztatott egy pedofil egy 12 éves temesvári lányt

Letartóztattak egy 27 éves bukaresti fiatalt, aki elcsábított egy 12 éves temesvári lányt, majd szülei meggyilkolására és öngyilkosságra próbálta rávenni a gyermeket. A történet szinte tragédiával végződött.

A Digi24 beszámolója szerint a fiatalember és a lány egy online játékon keresztül ismerkedtek meg júniusban, majd WhatsAppon kommunikáltak. A gyermek nagyon szerelmes lett a nála 15 évvel idősebb férfiba, és érzelmileg függővé vált tőle.

Ezt a gyanúsított alaposan kihasználta: az ügyészek közleménye szerint rábírta a lányt, hogy készítsen magáról meztelen felvételeket, és küldje el neki. Amikor szülei tudomást szereztek az internetes kapcsolatukról, azonnal eltiltották a gyermeket a férfitól.

A kommunikáció azonban nem szakadt meg közöttük. A lány kitervelte, hogy megöli a szüleit. Legalábbis ezt mondta a fiatalembernek, aki ezt a szándékát bátorította. „Úgysem gyanakodnának rám, hiszen gyerek vagyok” – írta a férfinak.

A szülőket valósággal sokkolta, amikor felfedezték a lányuk számítógépén ezeket a párbeszédeket. Azonnal a pszichiátriára utalták a gyermeküket. A beteges kapcsolat azonban így sem ért véget. A lány a betegtársaitól kölcsönkért telefonján beszélt újra a fiatalemberrel, aki ezúttal arra biztatta, hogy legyen öngyilkos. Az ügyészek szerint ezzel az volt a szándéka, hogy eltűntesse a hozzá vezető szálakat, és elkerülje a börtönt.

A férfi jelenleg előzetes letartóztatásban van. Gyermekpornográfiával, kiskorú megrontásával és öngyilkosság elősegítésével gyanúsítják.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?