FRISSÍTVE- Csoda, hogy túlélte a sofőr a Cekend-tetőn történt balesetet

FRISSÍTVE: Tartálykocsi ütközött személygépkocsival hétfő délelőtt Máréfalva kijáratánál. A Hargita Megyei Készenléti Felügyelőség (ISU) SMURD-egysége szállt ki a baleset helyszínére.

Az Udvarhelyszéki Közlekedési Info Facebook-oldalon közzétett információk szerint a kisautó összeroncsolódott és felborult, a kamion pedig lesodródott az útról.

Az ütközés az eddigi adatok szerint a személygépkocsi sofőrjének hibájából történt. A férfi megsérült a balesetben. A részletekkel visszatérünk.

FRISSÍTÉS1:  A Hargita Megyei Rendőrség szóvivője, Gheorghe Filip a Maszolnak elmondta, hogy a személygépkocsi vezetője nem szenvedett súlyos sérüléseket, és megerősítette, hogy a baleset a férfi figyelmetlensége miatt történt.

A szóvivő tájékoztatása szerint  a 40 éves, székelyudvarhelyi D. I. Máréfalva Szentegyháza felőli kijáratánál az egyik kanyarban szabálytalanul előzött egy másik autót, és összeütközött az ellentétes sávon szabályosan közlekedő teherautóval, amelyet az 56 éves uzoni (Kovászna megye) N. L. vezetett.

A balesetet megelőzően egyik autóvezető sem fogyasztott alkoholt. Az ügyben gondatlanságból elkövetett testi sértés okozása miatt indult vizsgálat. 

FRISSÍTÉS2: Délután folyamán az ISU fotókat tett közzé a baleset helyszínéről. A felvételek alapján csoda, hogy a sofőr csak enyhe sérüléseket szerzett a balesetben.

Kapcsolódók

Kimaradt?