banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

Ez a 4 éves magyar kislány lett Európa legszebbje

Hétvégén rendezték meg a Little Miss & Mister World nevezetű nemzetközi szépségversenyt Bulgáriában, ahol a magyar csapat fantasztikusan teljesített.

A 4 éves Menyhárt Lola a Little Miss Europe címet kapta, így ő lett Európa legszebbje, a 10 éves Szilágyi Noémi pedig a Grand Prix, azaz a teljes verseny első helyezettje lett.

Magyarországot öt induló képviselte, mindegyikük díjjal tért haza. A legfiatalabb versenyző, a mindössze 4 éves jászberényi Menyhárt Lola lett Európa legszebb kislánya, ami a szülei szerint is szuper eredmény. „Nagyon jó érzés szülőként, hogy ilyen nagy díjjal térhetünk haza. De a legfontosabb számunkra az, hogy mióta Lola gyermekszépségversenyekkel foglalkozik és divatbemutatókra, fotózásokra járt, nagyon sokat változott. Sokkal magabiztosabb, bátrabb lett, nem fél a színpadi szerepléstől, és már angolul is elkezdett tanulni” –mondta Lola apukája, Menyhárt Gábor.

Szintén hatalmas sikert ért el a 10 éves Szilágyi Noémi, a nyíregyházi kislány Grand Prix díjat nyert, ezzel őt választották a teljes verseny első helyezettjének. „Ez volt az első világverseny, ahol Noémi indult, előtte csak hazai versenyeken szerepelt, ezért is örülünk nagyon a Grand Prixnek. Őszintén szólva, nem vártam ilyen jó helyre, mert nagyon sok gyönyörű és felkészült gyerek volt" - mondta Noémi édesanyja, Szilágyi Katalin.

 

banner_Os8CxLFO_KUK_Webbanner_970x250_ANIM.gif
banner_9y4hN5Rx_KUK_Webbanner_728x90_ANIM.gif

Kimaradt?