Szabálytalanul előző motoros ütközött egy BMW-vel Zetelakán

Jogosítvány nélkül vezette motorbiciklijét a 22 éves oroszhegyi származású B. Z. Zetelakán, amikor egy útkereszteződés közelében szabálytalan előzésbe kezdett és belefutott a balra térő BMW márkájú gépkocsiba. A motorkerékpár utasa, a 20 éves boldogfalvi B. I. súlyosabban megsérült.

Az Udvarhelyszéki Közlekedési INFO Facebook-csoportban megosztott fényképek azt mutatják, hogy a szétroncsolódott motorkerékpár az árokban kötött ki. Szemtanúk beszámolója szerint a motorkerékpárt vezető B. Z. sorozatos előzésbe kezdett és nem vette észre a balra fordulási szándékát időben jelző BMW irányváltoztatását. 

„A motoros sofőrje könnyebb horzsolásokkal megúszta, viszont az utasnak elhasította a combját a BMW visszapillantó tükre. Komoly nyílt seb keletkezett” – írta egy szemtanú.

Az uh.ro megkereste Gheorghe Filip rendőrségi sajtószóvivőt, aki elmondta, B. Z. engedély nélkül vezetett, a járművezetők egyike sem fogyasztott alkoholt. A motorbicikli vezetőjének testi sértésért és engedély nélküli vezetésért kell felelnie az udvarhelyi ügyészségen. 

Kimaradt?